OneManShow – Julinho Pimentel

Julinho komt uit een unieke, muzikale familie. Ritme is er bij hem met de paplepel ingegoten. In alles hoort hij muziek, ziet hij muziek en voelt hij muziek. Zijn OneManShow – idee begon toen hij op de middelbare school zat en hoorde over een upcoming talentenjacht op school. Zijn enthousiasme steeg direct en won twee jaar achter elkaar de 1e prijs. Vervolgens heeft hij aan meerdere talentenjachten mee gedaan zoals “Holland’s Got Talent” waar hij de halve finale heeft bereikt.


Door zijn buitengewone talent, weet hij de kunst van jongleren en percussie samen te brengen in een spetterende en energieke show.


De act/ voorstelling bestaat uit een combinatie van contactjongleren, muziek maken met een loop station, jongleren met lichtgevende ballen die alle kleuren van de regenboog bevatten, body-percussie op een zeer originele manier en een krachtige trommel solo.

Houd er rekening mee dat dit soort performances het meest tot zijn recht komen in theaters, zalen en podia’s waar het publiek met focus en aandacht kan kijken en luisteren.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Showduur korte act: 5 tot 15 minuten

Voorstelling.              : 30 minuten